Sedef Avcı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Ezel'e Görkemli Veda
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " EmptyCuma Haz. 24, 2011 6:40 am tarafından Burcu

» Saraydan Taksiyle Kız Kaçırma !
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " EmptyCuma Haz. 24, 2011 6:35 am tarafından Burcu

» Sedef Avcı Biyografi
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " EmptyC.tesi Haz. 18, 2011 11:24 am tarafından 'Béyza

» Sedef Avcı Gif'm
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " EmptyÇarş. Mart 02, 2011 6:52 am tarafından Merve

» Sedef Avcı İmzalarımm
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " EmptyÇarş. Mart 02, 2011 6:52 am tarafından Merve

» Yanık Koza
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " EmptyÇarş. Mart 02, 2011 6:48 am tarafından Merve

» Böyle Mi Olacaktı ?
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " EmptyÇarş. Mart 02, 2011 6:44 am tarafından Merve

» Yaprak Dökümü
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " EmptyÇarş. Mart 02, 2011 6:44 am tarafından Merve

» Umut Yolcuları
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " EmptyÇarş. Mart 02, 2011 6:10 am tarafından Merve

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

En iyi yollayıcılar
Burcu
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " Vote_lcap" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " Voting_bar" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " Vote_rcap 
rebeL_qirL
" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " Vote_lcap" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " Voting_bar" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " Vote_rcap 
aLiye
Merve
aslım
m!n@@@
'Béyza

Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Perş. Ekim 17, 2024 2:39 am tarihinde online oldu.

" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım "

" Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım " Empty " Ben Hep Dışarıdan Dahil Olanım "

Mesaj  Burcu Salı Şub. 22, 2011 7:12 am

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Saba Tümer'le Bu Gece'ye konuk olan, Mazi Kalbimde Yaradır adlı yeni dizide Sedef Avcı'yla başrolü paylaşan Özgür Çevik şimdiye kadar yer aldığı bütün dizi projelerini şöyle değerlendirdi: "Ben bütün projelerde hep dışardan dahil olanım. Yabancı damat'ta da öyleydi Gece Sesleri'nde de... Bir aile var, ben dışarıdan dahil oluyorum. Mazi kalbimde yaradır'da da aile zengin, ben Müjgan'a aşık olan bir bahriyeliyim. Benim çok yakın bir arkadaşım var. O da Müjgan'a aşık ve adı da Selim, Berk'in (Hakman) oynadığı karakter."
Burcu
Burcu
Admin